Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Vii pentru prima data pe circuitul Autocross Arena? Iata ce trebuie sa stii!

07/01/2021
de catre Daniela Lovin

Vii pentru prima oara la Autocross Arena? Noi ti-am facut o lista scurta cu informatiile pe care trebuie sa le ai inainte de noua ta aventura! 

Autocross Arena ofera experienta de raliu, off road si o excursie de 1 zi pe traseu montan. In functie de tipul de experienta pe care l-ai ales, este nevoie de pregatire pentru a maximiza calitatea momentelor petrecute la volanul masinii pe care o vei conduce. 

Circuitul nostru se afla pe un teren privat situat langa Bucuresti, amenajat ca pista de autocross. Avem un spatiu tehnic pentru 30 de masini, lungimea pistei de 850 m si latimea de 12-14 m. 

Probabil ca ti-ai ales deja masina preferata in functie de model, putere si tip de tractiune, asa ca deja stii ce oferta generoasa avem! Ne mandrim cu masini puternice, Volkswagen, BMW si Toyota care ajung de pana la 240 CP.

Iata cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti la prima ta vizita!

Te rugam sa iti faci o rezervare din timp! Unele experiente au loc doar in timpul saptamanii, altele au nevoie de pregatire mai mare sau depind de conditiile meteo si vrem sa ne asiguram ca totul este perfect! 

Nu conteaza daca esti amator sau profesionist, daca ai sau nu permis de conducere, pista noastra este deschisa tuturor, tu va trebui totusi sa semnezi o declaratie pe propria raspundere pentru ca totul se petrece in mod legal.

Este foarte important sa fii pregatit pentru tipul de experienta aleasa. Off road-ul nu este influentat de conditiile meteo nefavorabile, dar raliul va trebui reprogramat daca nu avem vreme buna. 

Exista conditii speciale pentru minori, si acestia pot avea acces pe pista doar in conditii speciale, pentru ca siguranta este foarte importanta pentru noi.

Te rugam sa consulti cu atentie informatiile legate de eventualitatea unui accident pe circuit si obiecte pierdute/furate. Desi sunt putin probabile aceste experiente neplacute, este important ca tu sa cunosti si sa fii de acord cu regulamentul, pentru a putea avea acces pe circuit.

Pentru siguranta ta si a celor din jur, Autocross Arena isi rezerva dreptul de a selecta clientela si a decide suspendarea sau interzicerea accesului pe circuit in cazul participantilor in stare de ebrietate sau care au consumat substante interzise. Oferim un comportament responsabil si respectuos din partea personalului nostru si ne asteptam la acelasi tip de comportament din partea clientilor. 

Pentru mai multe detalii, consulta regulamentul nostru. 

Acum ca ai aflat tot ce trebuie sa stii la prima vizita la noi, nu ramane decat sa iti aduci buna dispozitie si entusiasmul! Echipa noastra iti sta la dispozitie si va avea grija ca tu sa ai parte de cele mai intense momente, in deplina siguranta, si asa cum iti doresti!

3 cadouri cool pentru sarbatoritii verii

06/19/2021
de catre Daniela Lovin

Vara este sezonul mult asteptat al anului in care ne dorim sa ne bucuram la maxim si sa ne reincarcam bateriile. Este momentul perfect pentru buna dispozitie, petreceri si aventuri cu gasca. 

Un grup potrivit de prieteni este tot ce ai nevoie pentru a gusta din plin tot ce iti aduc zilele insorite si noptile lungi din acest anotimp. 

Daca urmeaza o petrecere aniversara si nu ai inca idei de cadou, echipa Autocross Arena iti propune 3 cadouri cool pentru sarbatoritii verii! 

Inspira-te din propunerile noastre si surprinde-ti sarbatoritii din aceasta perioada frumoasa! Iata lista noastra si detaliile despre fiecare tip de cadou Auctocross Arena pe care il poti oferi: 

Raliu 

Poate ai aflat la o discutie relaxanta cu el/ea despre o dorinta ascunsa: vrea sa incerce ceva nou, sa simta mai multa adrenalina, dar ii este si putin teama. Noi avem o veste buna! Pe pista de raliu se pot testa limitele la volanul unei masini puternice in conditii de siguranta deoarece echipa noastra monitorizeaza atent fiecare miscare si participantii au parte de training si ghidare pentru o experienta intensa.

Poti alege sa oferi un voucher cadou pentru experienta de raliu cu una din masinile puse la dispozitie de noi: Volkswagen Golf 3 GTI de 115 CP sau mai multe modele puternice de BMW de 150-170 CP. 


Off road

Distractia cea mai mare este dincolo de drumurile clasice, si off-road-ul aduce acea doza de adrenalina si neprevazut pe care o adora persoanele energice si curajoase. Ofera-i cadou o experienta off-road cu o Toyota Landcuiser 78-130 CP sau Landcruiser 100- 240 CP si va avea parte de 40 min intense si memorabile!  

Toata experienta va fi filmata din interiorul masinii, asa va avea o si mai mare surpriza cand va primi filmarea! 


Excursie de o zi 

Ce cadou dureaza 12 ore si apoi ramane in amintire poate si o viata intreaga? Excursia off road de o zi oferita de Autocross Arena! 

Daca ai un buget mai generos, sau sunteti un grup mai mare de prieteni, acest cadou cu adevarat special va fi de neuitat! Aventura off road de 1 zi pe un traseu montan e conceputa pentru a aduce o serie de elemente pline de aventura si neprevazut. Tu si inca un prieten va veti putea bucura alaturi de sarbatorit intr-un puternic Landcruiser, daca doriti, deoarece oferim posibilitatea de a participa inca doi pasageri. 


Ziua va culmina cu un foc de tabara, asa ca veti avea momentul vostru special pentru a depana amintiri.

Prietenii adevarati sunt foarte valorosi si merita sarbatoriti si rasplatiti pe masura! Daruieste-le din inima acel tip de experienta care sa ii bucure cu adevarat si care sa le arate cat de mult ii pretuiesti! Autocrss Arena va fi complicele tau de incredere, ca de fiecare data! 

De ce sa alegi o experienta pe circuitul Autocross Arena?

06/05/2021
de catre Daniela Lovin

Iubitorii sporturilor extreme cunosc beneficiile unei experiente pe circuitul Autocross Arena, iar in articolul de mai jos ne dorim sa iti povestim mai multe despre motivele care ii fac sa ne aleaga de fiecare data si, poate, sa te inspiram si pe tine sa alegi o experienta, daca nu ai mai incercat pana acum . 

Este greu de descris complet senzatia pe circuit, la volanul unei masini puternice. In final, va trebui sa te convingi singur pentru ca oricate detalii ti-am oferi, scartaitul de roti si sunetul motorului turat la maxim care iti fac adrenalina sa curga prin vene se simt cel mai bine direct pe pista, nu citite intr-un articol. 

Ceea ce iti vom povesti in randurile de mai jos sunt doar o mica parte din tumultul, energia si explozia de elecrticitate care te vor face sa revii la noi. 

De ce spunem asta? Pentru ca majoritatea clientilor au fost atat de incantati dupa primele ture pe circuit sau primul off-road incat revin periodic, si chiar ne-au devenit prieteni. 

Daca e prima oara cand auzi de circuitul Autocross Arena, iata cateva detalii despre noi: suntem cel mai vechi circuit din Bucuresti, localizat la aproximativ 15 min de Piata Victoriei. Este evident (sau va deveni evident de indata ce ne vei vizita!) ca suntem o echipa pasionata de masini si tot ce tine de ele! Consideram ca sporturile cu motor nu trebuie sa devina un lux si ne dorim sa facem acest sport cat mai accesibil pentru tine si credem ca am reusit, dovada fiind preturile atractive si feedback-urile clientilor nostri. 

Avem un parc de masini bine alese pe criterii specifice sporturilor extreme: puterea motorului si timpul de tractiune. Tu iti vei putea alege masina preferata pe care vrei sa o conduci: Volkswagen Golf 3 GTI cu 115 CP sau mai multe modele irezistibile de BMW cu pana la 170 CP. Exista posibilitatea sa conduci masina ta, daca asta iti doresti. Pe langa circuit, Autocross Arena faciliteaza si experientele off-road, extrem de cautate de cei care isi doresc aventuri pe teren accidentat. 

       Cei care ne viziteaza au in general urmatoarele motive:

-iubesc sporturile extreme si cauta experiente pline cu adrenalina;

-doresc sa isi testeze limitele si sa dobandeasca noi tehnici de condus, intr-un spatiu sigur;

-vor sa se relaxeze alaturi de prieteni sau de colegii de birou printr-o experienta dinamica;

-au primit voucher cadou la noi.

Fiecare persoana are un mod unic de a percepe viata si experientele sale si stim ca plaja de senzatii pe care o vei simti pe circuit poate sa difere de a altei persoane. Tu poti simti mai intens lucrurile, sau, dimpotriva, vei dori sa nu iti depasesti limitele, pentru ca inca nu esti pregatit. Noi iti promitem ca vom respecta si vom sustine modul in care vrei sa iti traiesti experienta la noi. Avem o intreaga echipa de profesionisti care te pot ghida cu sfaturi si au grija ca tu sa fii in siguranta. Exista si un set de reguli general valabile pentru ca tu sa ai parte de o experienta cat mai placuta! 

Vino la Autocross Arena si bucura-te de beneficiile pe care ti le oferim!

3 beneficii pe care le ofera sesiunile de adrenalina

05/31/2021
de catre Daniela Lovin

S-ar spune ca adrenalina este doar pentru cei care iubesc riscurile, sunt nesabuiti si nu tin cont de reguli, dar, de fapt, fiecare om are nevoie de momente cu adrenalina, indiferent de personalitatea sa.

In doze mici si in contextul unor experiente placute, nu in caz de pericol real, adrenalina ne da acea stare de energie maxima care ne face sa ne simtim ca ne bucuram de viata. 

Ce este adrenalina?

Adrenalina este un hormon vital, secretat de glandele suprarenale in momente de suprasolicitare fizica si nervoasa, percepute ca momente in care suntem in pericol. Acest hormon este eliberat in sange la semnalul unei anumite parti din creier (hipotalamusul) si prezenta sa in organism ne ajuta sa luam decizii fulgeratoare intr-o fractiune de secunda: de aparare sau de fuga. 

Actiunea adrenalinei asupra corpului este insotita de tensiune arteriala crescuta, ritm cardiac crescut și pupile dilatate. Pentru a asigura fluxul maxim de sange catre creier, sistemul digestiv si genito-urinar sunt oprite. Ca urmare, o persoana devine mai rapida, mai puternica in cel mai scurt timp posibil, iar simturile devin mai acute. Adrenalina din sange este extrem de importanta in cazul ranilor grave si arsurilor extinse deoarece atenueaza durerea.

Cand pericolul a trecut si adrenalina a revenit la normal, persoana incepe sa simta foamea puternica, apare oboseala si reactiile incetinesc.

Beneficii 

Atunci cand corpul secreta adrenalina se produc cateva schimbari majore in organism, aproape instantaneu. Iata 3 beneficii pe care le ofera experientele intense in urma carora se secreta adrenalina:

  • afectează pozitiv performanta muschilor scheletici, ceea ce este important în caz de oboseala deoarece creste puterea de a ridica greutati, creste viteza de alergare si de reactie a corpului
  • adrenalina are proprietati antialergice si antiinflamatoare
  • creste descompunerea grasimilor si inhiba sinteza acestora deoarece este nevoie sa furnizeze organismului energie suplimentara, in timp ce senzația de foame este stinsa

Doza ta de adrenalina la Autocross Arena

Ritmul de viata, restrictiile si poate prea multe responsabilitati, in cazul unora, au facut sa nu mai tinem prea mult cont de dorinte si de nevoia de a avea expriente inedite, spectaculoase.

O data cu maturizarea, se adanceste si dorinta de a fi in siguranta, constientizam mai mult riscurile si astfel ajungem sa nu mai incercam prea multe lucruri noi.  Totusi, “joaca” nu trebuie sa dispara din viata adultilor.  

La Autocross Arena te poti juca, simtindu-te ca un adevarat concurent pe pista de raliu, luandu-ti doza necesara de adrenalina sub atenta supraveghere a echipei noastre si in conditii de maxima siguranta. 

Poti alege sa conduci la intensitate maxma diferite masini puternice, pe raliu sau in off-road, iar adrenalina se va activa instant din clipa in care apesi acceleratia! 

Tehnicile de condus- cat de importante sunt si cat de mult ne ajuta

05/31/2021
de catre Daniela Lovin

Placerea de a conduce ne poate determina sa avem o serie de experiente care ne testeaza limitele si ne duc la limita pericolului. Experienta de condus se dobandeste in timp, dupa multi kilometri parcursi in diferite circumstante externe, dar si diferite stari emotionale sau de sanatate. De exemplu, cand te grabesti sau esti nervos ai tendinta sa nu mai fii la fel de atent la toate conditiile din trafic, asa cum ai fi fost in conditii de relaxare si odihna.

Tu cat de bine cunosti tehnicile de condus si cat de constient esti de importanta lor? 

In functie de personalitatea soferului si de particularitatile fiecarui drum, se pot aborda mai multe tehnici de condus, dar principala conduita, si cea mai importanta, este sofatul preventiv

Principalele elemente ale sofatului preventiv sunt: o buna pregatire teoretica si practica, indemanarea, care permite soferului sa execute miscarile corect si rapid, atentia la partenerii de trafic si la conditiile de drum si puterea de a anticipa situatiile riscante din trafic. Drumurile sunt pline de neprevazut, de la obstacolele de pe drum (gropi, pietoni care traverseaza neregulamentar sau animale care ies pe carosabil) pana la reactiile celorlalti soferi. 


Pe circuitul Autocross Arena iti poti perfectiona technicile de condus si ai ocazia sa testezi limitele tale, dar si ale masinii, in conditii de maxima siguranta. 

Unul din avantajele experientei pe circuitul Autocross Arena este cunoasterea comportamentului vehiculelor in situatii critice. Aceste abilitati nu se dobandesc in cursul scolii de soferi, si sunt greu de invatat in conditii normale de trafic.  Pe circuit iti testezi tehnici de franare, de evitare a obstacolelor, de contracarare a derapajului, fara riscurile de pe sosea. Poti alege sa faci asta cu propria masina sau poti alege sa testezi una din masinile noastre. Vei fi ghidat pas cu pas pentru a testa cat mai complet tot ce poate sa iti ofere experienta pe circuit. 

“O tura” cu masina e distractiva, dar vei descoperi si cat de repede poti face greseli la viteza maxima, dar si cat de stabila e masina ta, cat de repede raspunde la comenzi, iat toate acestea se vor adauga la experienta ta de condus. In timp, aceste situatii te vor ajuta sa raspunzi mult mai rapid si mai sigur in conditii periculoase de drum. 

Nu toate drumurile sunt pe sosea, in conditii meteo perfecte, asa ca o alta experienta in care sa iti perfectionezi tehnicile de condus este off road-ul. Aici ocazia sa testezi masini puternice in conditii meteo nefavorabile, eventual in situatii de aderenta scazuta si vizibilitate redusa. Astfel te poti pregati mai bine pentru sofatul in tipul ploilor torentiale sau al iernilor cu zapada si gheata pe sosea.

Echipa noastra te asteapta pe circuitul Autocross Arena, unde te si distrezi, dar in acelasi timp vei avea si experiente care te vor pregati pentru situatii extreme! Ne dorim sa contribuim la formarea unor soferi din ce in ce mai experimentati si mai maturi in trafic, care au parte de adrenalina in maxima siguranta! 

 Iti uram sa ai drumuri fara incidente si iti suntem alaturi, fiind siguri ca  putem imbina utilul cu placutul, oferindu-ti ocazia sa testezi cat mai bine technicile de condus! 

De ce sa alegi o experienta de raliu sau off-road pe circuitul Autocross Arena?

05/17/2021
de catre Daniela Lovin

Iubitorii sporturilor extreme cunosc beneficiile unei experiente pe circuitul Autocross Arena, iar in articolul de mai jos ne dorim sa iti povestim mai multe despre motivele care ii fac sa ne aleaga de fiecare data si, poate, sa te inspiram si pe tine sa alegi o experienta, daca nu ai mai incercat pana acum . 

Este greu de descris complet senzatia pe circuit, la volanul unei masini puternice. In final, va trebui sa te convingi singur pentru ca oricate detalii ti-am oferi, scartaitul de roti si sunetul motorului turat la maxim care iti fac adrenalina sa curga prin vene se simt cel mai bine direct pe pista, nu citite intr-un articol. 

Ceea ce iti vom povesti in randurile de mai jos este doar o mica parte din tumultul, energia si explozia de elecrticitate care te vor face sa revii la noi. De ce spunem asta? Pentru ca majoritatea clientilor au fost atat de incantati dupa primele ture pe circuit sau primul off-road incat revin periodic, si chiar ne-au devenit prieteni. 

Daca e prima oara cand auzi de circuitul Autocross Arena, iata cateva detalii despre noi: suntem cel mai vechi circuit din Bucuresti, localizat la aproximativ 15 min de Piata Victoriei. Este evident (sau va deveni evident de indata ce ne vei vizita!) ca suntem o echipa pasionata de masini si tot ce tine de ele! Consideram ca sporturile cu motor nu trebuie sa devina un lux si ne dorim sa facem acest sport cat mai accesibil pentru tine si credem ca am reusit, dovada fiind preturile atractive si feedback-urile clientilor nostri. 

Avem un parc de masini bine alese pe criterii specifice sporturilor extreme: puterea motorului si timpul de tractiune. Tu iti vei putea alege masina preferata pe care vrei sa o conduci: Volkswagen Golf 3 GTI cu 115 CP sau mai multe modele irezistibile de BMW cu pana la 170 CP. Exista posibilitatea sa conduci masina ta, daca asta iti doresti. Pe langa circuit, Autocross Arena faciliteaza si experientele off-road, extrem de cautate de cei care isi doresc aventuri pe teren accidentat. 

Cei care ne viziteaza au in general urmatoarele motive:

-iubesc sporturile extreme si cauta experiente pline cu adrenalina;

-doresc sa isi testeze limitele si sa dobandeasca noi tehnici de condus, intr-un spatiu sigur;

-vor sa se relaxeze alaturi de prieteni sau de colegii de birou printr-o experienta dinamica;

-au primit voucher cadou la noi.

Fiecare persoana are un mod unic de a percepe viata si experientele sale si stim ca plaja de senzatii pe care o vei simti pe circuit poate sa difere de a altei persoane. Tu poti simti mai intens lucrurile, sau, dimpotriva, vei dori sa nu iti depasesti limitele, pentru ca inca nu esti pregatit. Noi iti promitem ca vom respecta si vom sustine modul in care vrei sa iti traiesti experienta la noi. Avem o intreaga echipa de profesionisti care te pot ghida cu sfaturi si au grija ca tu sa fii in siguranta. Exista si un set de reguli general valabile pentru ca tu sa ai parte de o experienta cat mai placuta! 

Vino la Autocross Arena si bucura-te de beneficiile pe care ti le daruim! 

Masini rapide, senzatii tari: ce te asteapta pe circuitul Autocross Arena

03/17/2021
de catre Daniela Lovin

Ti-ai imaginat vreodata ca poti experimenta senzatiile unui circuit de raliu la o distanta de 15 minute de Casa Presei din Bucuresti? Sau ca te poti bucura de o zi intreaga de off road cu o super masina,de teren? Autocross Arena a facut aceste lucruri posibile si comunitatea iubitorilor de curse se mareste pe zi ce trece.

Cum ajungi la noi? Waze sau Google maps te vor ghida cel mai bine (Str Fiscului, nr 10), dar iti spunem ca suntem intre Mogosoaia si DN1, foarte aproape de Gara de Nord sau de Piata Presei. Inca un motiv sa nu stai mult pe ganduri daca vrei sa faci ceva spontan intr-o zi!

Suntem o echipa pasionata de sporturile cu multa adrenalina, dar pentru care siguranta ta este o prioritate. Pentru a te bucura in conditii cat mai bune de experientele oferite pe pista de raliu sau in off road, te rugam sa parcurgi cu atentie regulamentul nostru. Iti garantam ca distractia va fi si mai mare cand vei sti ca profesionistii nostri te ghideaza pentru a-ti perfectiona tehnicile de condus si de a evita eventualele riscuri. 

Tarifele noastre sunt foarte avantajoase, cu pachete variabile, in functie de buget si preferinte. Poti inchiria masinile noastre sau esti binevenit cu masina ta. 

Iata oferta noastra de masini pentru care poti opta daca decizi sa inchiriezi: 

Pentru experienta de raliu:

BMW E36 2.0– daca iti plac in special derapajele ca in filme, aceasta masina de 150 CP este pentru tine! 

BMW E30ix- 170 CP cu tractiune spate care aduce un plus de senzatii tari cursei 

BMW E30 – 150 CP cu tractiune integrala, este extrem de usor de controlat si atinge viteze ametitoare intr-un timp foarte scurt

Volkswagen Golf 3 GTI -115 CP – cu tractiune pe fata, este usor de condus indiferent de nivelul tau de experienta si astfel o poti imblanzi mai usor pe circuit, bucurandu-te de toate avantajele sale.

Daca optezi pentru off road, ai un plus de avantaj pentru ca poti savura drumul orice vreme. Din punctul nostru de vedere, cu cat mai mult noroi va fi pe teren, cu atat mai mare va fi distractia. Asemenea adrenalina o poti avea cu una din cele doua Toyota Landcruiser: 

Toyota Landcruiser 78 offroad –Ai 130 CP care te vor purta pe orice tip de teren accidentat.

Toyota Landcruiser 100 offroad -construita optim pentru off road, dar si pentru deplasare pe asftalt, vei simti cu siguranta intensitatea celor 240 CP!

     Stim ca abia astepti sa te bucuri din nou de libertate totala, aventuri si adrenalina si te invitam cu prietenii la Autocross Arena imediat ce vremea buna ne va permite sa iti oferim cele mai bune conditii. Pana atunci poti achizitiona un voucher cadou unei persoane dragi direct de pe site si iti stam la dispozitie pentru programari sau detalii legate de ofertele noastre!

Experientele off road- ce sunt si cui se adreseaza

03/09/2021
de catre Daniela Lovin

Viata “la oras” ne tine departe de natura si aventuri autentice, pline de adrenalina. Sporturile extreme sunt poate cele mai la indemana solutii pentru cei care isi doresc sa iasa din cotidian.  

Tinand cont de timpul limitat, si de accesibilitate, una din recomandarile noastre pentru cei care sunt in cautare de emotii tari sunt ofertele de “off-road”. 

      “Off-roading” este experienta de a conduce un vehicul  pe drumuri sau șosele din materiale precum nisip, pietriș, albia râului, noroi, zăpadă, roci și alte terenuri naturale.

Acest tip de experienta este potrivita celor care iubesc sa conduca si au aventura in sange. De obicei aceste preferinte vin la pachet si cu pasiunea pentru natura si pentru alt tip de sporturi extreme. Pasionatii de off road sunt oameni energici, care vor intotdeauna sa incerce lucruri noi. 

      Autocross Arena este unul din promotorii experientelor pline de adrenalina in Romania. Avand o echipa bine pregatita si o selectie de masini potrivite acestor expriente de raliu si tip off road, ofera conditii legale, accesibile si sigure pentru incepatori sau avansati.

    Una dintre cele mai cautate oferte Autocross Arena este Excursia off road de 1 zi

 Imagineaza-ti 12 ore doar pentru tine, intr-o aventura pe un traseu montan, intr-o Toyota Landcruiser! Am ales aceasta masina pentru ca este una dintre cele mai potrivite in materie de aventuri off-road in confort si siguranta. 

Dupa 5-6 ore de condus off-road, pe un drum accidentat, cu mult noroi , ne vom opri la un picnic si un foc de tabara. Suntem convinsi ca va fi o oportunitate de a-ti face noi prieteni , care impartasesc aceeasi pasiune pentru experientele off -oad si de raliu. 

Intoarcerea in Bucuresti se va face in jur de ora 20.00, la timp pentru un dus fierbinte acasa si o cina placuta, cu amintirea zilei pline de emotii noi. 

Daca te hotarasti sa mai vii cu doi prieteni, te asteptam, dar nu uita sa te programezi cu cel putin 7 zile in avans, si tine cont de faptul ca excursiile se desfasoara doar in timpul saptamanii. 

 

Totul despre autocross si despre cum a aparut acest fenomen

02/19/2021
de catre Daniela Lovin

Fara sa para un cliseu auzit peste tot, atunci cand pui pasiune si suflet in ceea ce faci, chiar reusesti cele propuse. Asa s-a intamplat si in cazul nostru si evident, a fost nevoie si de multa munca, pentru ca nimic nu primesti gratis daca nu lupti pentru visul tau. Dar atunci cand iti place ceea ce faci nu se socoteste ca fiind chiar munca…

Pasiunea AutoCross arena s-a nascut dintr-o dragoste nebuna dupa masini si tot ce tine de universul lor. De la motor la pilotaj si sporturile cu motor, masina este centrul universului nostru si sufletul afacerii. Pe langa masini, ne place senzatia pe care ti-o confera sofatul, acea libertate de exprimare pe care o simti doar la volanul unei masini cu care rezonezi si care iti ofera acea doza de adrenalina. Suntem dependenti de senzatii tari si de libertate si ne-am gandit sa strangem in jurul nostru oameni care ne impartasesc punctul de vedere, idealurile si pasiunile, pentru ca doar asa un hobby poate prospera. Cu speranta ca multi o sa raspunda chemarii noastre, am infiintat AutoCross Arena, un business de suflet, primul circuit de macadam din Romania destinat amatorilor de masini si viteza. 

Si raspunsul a venit… Ne-am bucurat foarte mult de numarul mare de clienti veniti sa ne viziteze. Celor deja fideli li s-au alaturat cei curiosi si dornici de a experimenta ceva nou. Pana la urma nu conteaza foarte mult scopul vizitei, conteaza feeling-ul ramas dupa o cursa si senzatia pe care toti au trait-o. In plus, nu exista ingradiri in ideea noastra – daca nu ai masina, o inchiriezi de la noi sau daca ai masina proprie, o aduci pe terenul nostru si ne arati de ce esti in stare. Este o abordare foarte simpla si a functionat de fiecare data, dand clientului flexibilitatea care conteaza foarte mult pentru el si care ne aduce noua multe puncte bonus. 

Locul ales de noi este special creat pentru o experienta de autocross sau off-road, fiind chiar foarte aproape de Bucuresti. Lungimea pistei este de 850 de m, cu un spatiu tehnic pentru 30 de masini. Nu vorbim de orice tip de masini aici, pentru ca acestea sunt modificate special astfel incat sa se incadreze in profilul nostru de activitate. Au roll cage, centuri de siguranta in 4 puncte, PPE speciale pentru sofat (guler, casca, manusi) si scaune omologate. Mai pe intelesul oricui, sunt adaptate conditiilor de sofat si nu vorbim aici de improvizatii. Oferim experienta variate cu diferite tipuri de masini, toate adaptate in functie de gradul de pregatire a soferului sau de asteptarile sale in materie de sofat. Aici mentionam doar cateva: Toyota Landcruiser 100 Offroad, VW Golf 3 GT, BMW E30ix, BMW E36 2.0 sau BMW E30. 

 

La AutoCross Arena the sky is the limit. Asa cum am mentionat mai sus, ne place sa fim inconjurati de oameni care impart cu noi aceeasi pasiune pentru masini si pentru curse, asa ca ii invitam sa fie alaturi de noi. Organizam competitii, avem clienti care vin special sa isi testeze limitele alaturi de masina preferata sau sa invete lucruri noi. Ne-am adaptat cerintelor si am adus instuctori special instruiti care sa ii ajute si sa le dea sfaturi folositoare in caz de nevoie. Evident, daca simti ca nu ai curaj, nu fortam pe nimeni sa faca ceva ce nu isi doreste – avem o terasa super confortabila mai ales in sezonul cald, unde iti poti admira prietenii cum se distreaza pe pista. Prin urmare, AutoCross Arena este si un spatiu prielnic pentru socializarea, asta in cazul in care adrenalina nu este ceea ce cauti in acea zi. 

 

Oricum, noi asteptam orice client, indiferent de gradul de pregatire, pentru ca avem masina ideala pentru el, gata oricand de aventura!

Un Valentine’s Day plin de adrenalina

02/14/2021
de catre Daniela Lovin

Adrenalina face parte din ADN-ul barbatului hotarat si curajos, care stie exact ce isi doreste si nu se va opri pana cand nu il va obtine. Ii plac experientele tari si este pasionat de masini puternice, gata oricand sa ii puna la incercare indemanarea de sofer cu acte in regula. Daca acesta este profilul jumatatii tale, inseamna ca nu o sa fie foarte greu sa ii gasesti cadoul potrivit de Valentine’s Day, pentru ca trebuie sa ii daruieste ce isi doreste cel mai mult: aventura. 

Pornind din acest punct iti construiesti surpriza, evident cu complicitatea AutoCross Arena si te asiguram de reusita momentului. Vorbind de complicitate, avem 3 super masini care sunt mai mult decat bucuroase sa se ofere voluntare in aceasta aventura, pentru ca si ele au acest spirit liber care se poate observa mai ales pe pista de curse. 

In functie de preferintele tale sau de ce nu, ale lui, daca le cunosti in amanunt, poti opta pentru o experienta de adrenalina cu una dintre aceste masini: Volkswagen Golf 3 GT, BMW E36 sau Toyota Landcruiser 78. Toate 3 sunt extrem de puternice, libere si asigura oricarui sofer o aventura pe cinste, pe care nu o vor uita in curand. Volkswagen si BMW sunt masini extrem de puternice, dar in limitele vitezei “normale” aproape orice sofer stie sa le manevrele fara probleme. Provocarea vine atunci cand este apasata pedala de acceleratie si abia asteptam sa vedem reactia jumatatii tale cand va realiza ce anume poate sa faca motorul de sub capota masinii primite pentru condus. 

Toyota este putin mai speciala, mai atipica, pentru ca asigura o experienta off road 100% autentica, fiind masina special creata pentru acest tip de cursa. Rezista fara probleme unui teren accidentat si ajuta orice sofer sa faca fata provocarilor in stil de mare campion. Urcari, coborari, inclinari laterale sau obstacole, nimic nu este imposibil pentru aceasta masina si pentru incapatanarea de care da dovada pe traseu. Daca ne intrebi pe noi, off road-ul trebuie experimentat cel putin o data in viata. Mai departe, tu stii ce ai de facut si ce cadou sa daruiesti. 

Din motive de siguranta, am introdus varianta unui instructor, pentru ca nu oricine se simte in siguranta la volan, mai ales cand incearca un lucru pentru prima data. Intelegem aceasta necesitate si drept urmare, pentru aceste experiente se poate opta pentru un instructor, care stie exact ce trebuie sa faca in momente de panica, dar si in cele de liniste, atunci cand se pot da anumite sfaturi sau schimba pareri productive. Multi clienti au dorit acest lucru si facem orice pentru linistea si siguranta lor, imbunatatind constant experientele oferite.

Vorbind de imbunatatit, cautam constant metode de a face cadoul oferit sa merite atat timp, cat si toti banii, de aceea intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Este un lucru WOW pentru noi si ne-am bucurat foarte mult atunci cand am vazut feedback-ul pozitiv. Suntem convinsi ca orice persoana care primeste cadou o cursa de la noi nu va avea cum sa uite momentul, pentru ca inregistrarea video nu pleaca nicaieri.